Over ons

Het is onze droom om de bouwsector te veranderen.

Contact ons
“Wat is de belangrijkste reden voor ons bestaan, en waar kunnen we een uniek en positief verschil maken?” Meer dan ooit hebben we de juiste antwoorden nodig op deze vragen. En gelukkig hebben wij deze! Scrol maar verder, we vertellen je er graag alles over.

Wij geloven dat de bouwsector werkelijke sociale innovatie nodig heeft. Dat is geen keuze, maar noodzaak.

Net als veel landen in deze tijd, heeft Nederland een kennis-gebaseerde economie. Het resultaat is dat de duizenden handmatige banen worden gevuld met buitenlandse krachten. Maar hoe menswaardig is het nou werkelijk, om deze mensen uit hun eigen sociale omgeving te halen, simpelweg omdat wij niet genoeg professionele mankracht hebben om deze banen zelf in te vullen? Als je het ons vraagt: dat is het niet! En daarom geloven wij dat deze industrie een robot revolutie nodig heeft.

Start co-create
Maak kennis met ons team van creatievelingen.
Henk Jan Nieuwenhuis
Jan Vogelzang
Karel Kamp

Ons doel is het waar maken van de gedeelde droom door middel van co-create.

Start co-create
Richard Stolk

Start co-create

Bij BIM4Production mixen we jouw briljante ideeën met onze technologie van wereldklasse. Laten we samen iets geweldigs tot stand brengen!

  • 1
    Dromen De bouwsector industrialiseren begint met een gezamenlijke droom.
  • 2
    Denken Co-creatie komt tot leven door vanuit de droom de kennis en ideeën te delen. Een droom waarmaken lukt alleen door deze "dichtbij" te halen in kleine stappen.
  • 3
    Doen! BIM4Production is de bakermat voor innovaties voor de industriële elementenproductie in de bouwsector. In concrete stappen werken we samen en schalen we op. Join us.

Wij zijn geen typisch IT-bedrijf, zoals je ze misschien wel kent.

We zijn ons ervan bewust dat veel bedrijven claimen dat ze anders zijn, maar bij ons is dat werkelijk het geval. Dat komt doordat we in alles wat we doen en zeggen, onze guiding principles in gedachten houden: Kwetsbaarheid. Vergeving. Vertrouwen – want een team zonder vertrouwen is geen echt team.

Voor ons zijn respect, openheid en transparantie geldend. Wij begrijpen dat een langdurige relatie met collega’s, klanten en partners hun ups en downs kunnen hebben. Fouten maken is dan ook geen probleem, mits we ervan leren. We proberen elkaar daarin zoveel mogelijk te helpen. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg van wat we samen kunnen bereiken.

Contact ons
Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Afstudeerstage Internationalisering

Bekijk vacature

Profielstage Manage The Process

Bekijk vacature

Afstudeerstage Growing The Business

Bekijk vacature
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemene gegevens
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social