Oplossingen

Let’s automate your production with BIM.

Contact ons
Elementen app

Alle Productiedata is per uniek element digitaal toegankelijk

Productiedata digitaal beschikbaar voor de werkplaats en de bouwplaats.

De Elementen App werkt op basis van elk uniek element, waarmee het project naar de achtergrond verdwijnt. Via het BIM4Production-platform wordt een 3D-model op projectniveau automatisch opgedeeld in te produceren elementen. Deze elementen bekijk je via de beveiligde native Elementen App op jouw telefoon, tablet en Windows PC, zodat ze altijd en overal beschikbaar zijn.

Door gekoppelde 2D PDF-tekeningen, documenten en afbeeldingen wordt de werkplaats voorzien van alle benodigde informatie en ontstaat er een digitale werkplaats. De werkplaatsmedewerker kan zelf via de Elementen App informatie toevoegen, door direct digitaal aantekeningen te maken op de PDF-tekening of door foto's toe te voegen.

Meer over de Elementen app

Met onze software beheer je efficiënt je planning, productie en logistiek vanuit 3D BIM-modellen

Deze BIM-modellen zijn in feite het hart van onze oplossing, waarbij we ze aanvullen met productie-informatie en statusupdates. Met andere woorden: onze software gebruikt de bestaande BIM-modellen als de bron voor jouw planning en het aansturen van de robots of machines.

Veelbelovende resultaten met onze software

Om te beginnen kan je meerdere projecten en meerdere tekenkamers inplannen in één intelligent, visueel en ook nog eens extreem flexibel planningsysteem. Je planning is ten slotte ook constant in beweging en ligt nooit vast. Omdat onze software jouw robots / machines aanstuurt vanuit BIM-modellen, kan je ook je productieproces verbeteren en optimaliseren. Alle soorten industrieel geproduceerde elementen, zoals wanden of vloeren, houten of betonnen onderdelen, badkamer(elementen), raamkozijnen of complete gevels; het geheim is dat onze software jou helpt om de onderdelen te produceren wanneer ze nodig zijn, niet perse wanneer ze ingepland staan. Ten slotte helpt onze software je met het benodigde transport.

Start co-create

Bij BIM4Production mixen we jouw briljante ideeën met onze technologie van wereldklasse. Laten we samen iets geweldigs tot stand brengen!

 • 1
  Dromen De bouwsector industrialiseren begint met een gezamenlijke droom.
 • 2
  Denken Co-creatie komt tot leven door vanuit de droom de kennis en ideeën te delen. Een droom waarmaken lukt alleen door deze "dichtbij" te halen in kleine stappen.
 • 3
  Doen! BIM4Production is de bakermat voor innovaties voor de industriële elementenproductie in de bouwsector. In concrete stappen werken we samen en schalen we op. Join us.

Planning

Omdat planning de kern is van onze oplossing, is alles wat je nodig hebt beschikbaar binnen onze intelligente software. Zo kan je binnen jouw projectplanning tegelijkertijd meerdere fases en diverse tekenbureaus en modelleurs visueel beheren. Maar dat is nog niet alles. Doordat je onze lang termijn capaciteit inzet in de planning van zowel product als productie, maak je eindelijk een einde aan de spreadsheet chaos! En aan de hand van deze visuele planning van meerdere locaties en productiefases, krijg jij inzicht in alle facetten van je project, realtime.

 • Visuele planning – de sleutel tot gebruikersgemak
 • De complete oplossing voor je projecten, capaciteit en productie
 • Het meest innovatieve grafische planningsysteem

Productie

Onze software biedt je een gedetailleerde productie uitvoer gebaseerd op iedere productiefase. Daarnaast ondersteunt het diverse output formats om zo elke mogelijke productiemachine te voorzien van de correcte gedetailleerde informatie, of je nu met lasers, plotters of robots werkt. Vanzelfsprekend worden deze bestanden in de juiste volgorde geplaatst – je zou niets minder verwachten. Andere unieke functies zijn het track & trace systeem voor onderdelen, met status updates, en een moderne app waarin je alle benodigde en gedetailleerde productie-informatie terugvindt.

 • Gedetailleerde informatie over iedere productiefase
 • Productie output formats voor ieder type machine
 • Vele overige unieke functies

Transport

Naast de planning en productie, is er nog één cruciaal onderdeel: het transport. In onze software werken we met 3 belangrijke onderdelen die je ondersteunen in het uitvoeren van het slimme transport waar je klanten om vragen. Allereerst kan je je orderplanning samenstellen. Vanzelfsprekend handelt onze software ook je transportplanning en de bijbehorende routing. Als kers op de taart toont onze software ook nog eens de transportstatus; gebaseerd op de actuele en werkelijke productie. Hiermee worden je producten altijd precies op tijd geleverd – dat is toch wat je wilt?!

 • Samenstellen van je orderplanning
 • Hulp bij je transportplanning en routing
 • Inzicht in je transportstatus – gebaseerd op de actuele productie
0 + Gerobotiseerde prefab productie bedrijven
0 Verschillende geautomatiseerde productie oplossingen
0 + Jaar werkzaam in de bouw
0 k Prefab elementen gepland in het afgelopen jaar
Get the flow

BIM4Production®: Verzekerd van optimale flow

Adres
Plaagslagen 5
7463 PJ Rijssen
Algemene gegevens
KvK: 08114303
BTW: NL811764916B01
Social