Afstudeerstage Growing The Business

 • Commercieel

  Commercieel

 • Doelgericht

  Doelgericht

 • Afstudeerstage

  Afstudeerstage

 • Per direct

  Per direct

Met ons softwareplatform BIM4Production® verzekeren wij industriële elementenbouwers in de bouwsector van optimale flow in hun productie. Met jouw kennis, kunde en energie lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Opdrachtsituatie & probleemstelling

BIM4Production® is een groeiend softwarebedrijf. Eind 2023 is besloten tot een strategische herpositionering van onze activiteiten. Komend vanuit een meer klassieke verkoopstrategie, is het onze ambitie tot het opzetten van een meer integrale marketing- en salesstrategie die past in het huidige (digitale) tijdperk en bij het zijn van een SaaS-bedrijf. Hiervoor zijn nieuwe inzichten en strategieën op gebied van sales nodig in de onderverdeling: new business en upselling. Dit in vanuit een integrale visie op en met marketing.

Opdracht

De student onderzoekt, analyseert en ontwerpt een marketing salesstrategie, passend bij de groeiambities van het bedrijf. Hij/zij voorziet de organisatie van een advies, dan wel implementeert en borgt een passende marktbenaderingsstrategie in samenwerking met de betrokken.

Opdrachtresultaat


Een uitgewerkt adviesrapport met duidelijk onderbouwde analyses en aanbevelingen rond het thema internationale marktbenadering. Bij aangetoonde haalbaarheid aangevuld met een
stappenplan en wanneer haalbaar een eerste aanzet tot implementatie.


Opdrachtomgeving

Wij zijn een a-typisch softwarebedrijf. Onze organisatiestructuur kenmerkt zich als die van een “Ondernemende Organisatie (eenvoudige structuur)” . Wij realiseren van innovatieve en betrouwbare software voor een specifieke sector. Hierin werken wij relationeel, zowel intern als extern, gericht vanuit onze kernwaarden:

 • Vertrouwen
 • Kwetsbaarheid
 • Vergeven

Jouw werkplek bij BIM4Production®

Je krijgt gedurende de overeengekomen periode de beschikking over een eigen werkplek en de benodigde communicatievoorzieningen. Met de begeleiders wordt het verloop van de stage, waaronder de aanwezigheid en werkzaamheden, besproken tijdens een vast periodiek afgesproken overlegmoment.

Onze cultuur omschrijft zich als een open, vrije en laagdrempelige cultuur waarin medewerkers het vertrouwen en de ruimte gegeven wordt om naar eigen inzicht het “werk” te doen of in het nemen van initiatief. Gericht op de gezamenlijke of persoonlijke doelen en doelstellingen en in overeenstemming met gemaakte afspraken.

Reageer

Ben je écht geïnteresseerd in deze stageopdracht, bel dan Maarten van der Boon vandaag nog op 06 30 88 76 66.