Afstudeerstage Internationalisering

 • Nieuwsgierig

  Nieuwsgierig

 • Innovatief

  Innovatief

 • Afstuderen

  Afstuderen

 • Per direct

  Per direct

Met ons softwareplatform BIM4Production® verzekeren wij industriële elementenbouwers in de bouwsector van optimale flow in hun productie. Met jouw kennis, kunde en energie lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Opdrachtsituatie & probleemstelling

BIM4Production® (Profity BV) is een groeiend softwarebedrijf. In het afgelopen jaar zien wij een toenemende vraag vanuit het buitenland, met name België. Er is de behoefte ontstaan tot meer kennis en inzicht rond het thema internationalisering. Dit begrenst zich niet tot België, maar omvat ook een globale marktverkenning (kansen & mogelijkheden) op het gebied van de internationale ontwikkelingen op Prefab (bouw)industrie.

Opdracht

De student onderzoekt de kansen en mogelijkheden van internationalisering, met een focus op België. Hij/zij voorziet de organisatie van een advies, dan wel implementeert en borgt een passende marktbenaderingsstrategie in samenwerking met de betrokken.

Opdrachtresultaat

Een uitgewerkt adviesrapport met duidelijk onderbouwde analyses en aanbevelingen rond het thema internationale marktbenadering. Bij aangetoonde haalbaarheid aangevuld met een strategieplan.

Opdrachtomgeving

Wij zijn een a-typisch softwarebedrijf. Onze organisatiestructuur kenmerkt zich als die van een “Ondernemende Organisatie (eenvoudige structuur)” . Wij realiseren van innovatieve en betrouwbare software voor een specifieke sector. Hierin werken wij relationeel, zowel intern als extern, gericht vanuit onze kernwaarden:

 • Vertrouwen
 • Kwetsbaarheid
 • Vergeven

Jouw werkplek bij BIM4Production®

Je krijgt gedurende de overeengekomen periode de beschikking over een eigen werkplek en de benodigde communicatievoorzieningen. Met de begeleiders wordt het verloop van de stage, waaronder de aanwezigheid en werkzaamheden, besproken tijdens een vast periodiek afgesproken overlegmoment.

Onze cultuur omschrijft zich als een open, vrije en laagdrempelige cultuur waarin medewerkers het vertrouwen en de ruimte gegeven wordt om naar eigen inzicht het “werk” te doen of in het nemen van initiatief. Gericht op de gezamenlijke of persoonlijke doelen en doelstellingen en in overeenstemming met gemaakte afspraken.

Reageer

Ben je écht geïnteresseerd in deze stage- of afstudeeropdracht, bel dan Maarten van der Boon vandaag nog op 06 30 88 76 66.